Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil

Selv bruker jeg festet til sikkerhets selen. Her er da mitt bilforumets forslag på hvordan det kan kobles? Sogn og Fjordane Norge: Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og ii å kunne holde deg innlogget. Men har du signal fra headuniten og til forsterkeren da?

Deborah Schaper

Dette innlegget har blitt redigert av Mr. De på 18 Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil lengre tid å lade opp igjen før forsterkeren trenger et nytt Kick. Vi har tatt med oss den lille trådløse forsterkeren vi hadde, men jeg får ikke til å koble den opp.

Legg ut penger på en skikkelig godt isolert, kraftig phonokabel, da denne er veldig ofte ett moment som forårsaker støy. Og det går til slutt ut over effekten. Så ikke bry deg med full tone sett i nedre kant av dører og slikt. Akkurat ja, da må jeg altså ha en stor sikring fremme pluss sikringer til hver forsterker etter splitten?

Velg først Chromecasten som ser ut som din, Speed dating bowling green ky Nad C'en har kun en enkel signal-inngang samt høyttalerutganger. Dette er det utregninger for, men de fleste av oss har vel begrensa annlegg i bilene, går jeg ut i fra. Siterer meg selv her: Itillegg noe så du kanskje bør tenke litt på, i en liten golf så er det ikke nødvendig me så mange diskante å mellomtone.

Der hvor alt er? Sikringen bør da ikke stå lenger fra batteri enn cm. Hviken forsterker var det, fins ikke mange her i verden som har den effekten. Hvilket utstyr har AVforums medlemmer? Det med kabler, kjøp av god kvalitet så trenger du ikke tykke kabler. Hvis du kobler signalkabelen til før jordingen på forsterkeren så trekker jo ampen ALL strøm via signalkabelen, og da brenner man jordsikringene tvert.

Og Gratis kristne storbritannia dating nettsteder jeg har prata med, eller montert stereo med har trekt jordingskabel gjennom hele coupe'en frem til batteriet. Dette innlegget har blitt redigert av creaT: Om ikke du setter en på hver, kan det være lurt å sette en på den du skal drive sub'en med.

Ekstra trekking er mer jobb, glem minuskabelen frem til batteriet. Vis nytt innhold Retningslinjer. Hei jeg har litt problemer med og få subwooferen til å virke, jeg har aldri gjort dette før. Veit du hvodan man kan teste dette? Tror jeg står av her før det blir endda mer forvirrende, les mine øvrige svar ellers.

Nei takk Start nettprat. Posted September 21, Og nei jeg veit ingenting om den forsterkeren. Community Forum Software by IP.

Ikke lukk en forsterker helt inn. Men dette er med en effekt på W. Alle disse 3 komponentene går via Fisher forsterkeren akkurat nå så derfor hadde det vært fint om Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil gikk kun en kabel fra den til receiveren. Jeg skjønner ikke vitsen med å dra inn en stereoforsterker i tanken på å drive subwoofere i det hele tatt, og i tillegg koble en sub til hver sin kanal. Bare bruke den digitale optiske eller digitale koaksiale kabelen; begge utfører samme funksjon.

Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør: Du kan gjerne strekke opp ny jording her, fra foten av antenna til karosseri. Prøv så godt det lar seg gjøre å legge høytalerledning og signalkabel sepratert fra strømkabelen. Tilkoblings uttaket har iso-standard, og om den nye spilleren har en annen kobling så finnes det overganger til dette.

Den skulle gjøre jobben, bare pass på at den tar store nok sikringer. Takk for hjelpa, stor takk!! Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Men å kjøpe inn noen grom ting hjelper deg jo senere når du skal bygge skikkelig, da trenger du ikke å tenkte på kabler, T-stykker Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil . Selvfølgelig trekker ikke forsterkeren noe strøm når strømkablene ikke er kobla til, nå må du slutte å prate tull.

En forsterker bør normalt sett trekke likt. Hvordan koble opp en forforsterker? Begynner nederst på det du skrev, da det er det mest ferske i minnet: Jeg har da fått lappen for noen mnd. Det er ofte Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil lettere å skjønne ting da. Krenking av privatlivets fred. Bare glem det du, er ordnet: Eks i dører og slikt.

Obs fra en mp3 spiller eller telefon, så vil nok ikke subben spille pent eller ordentlig. Du vil få mye igjen på det i lyden. Go To Topic Listing Bilstereo. Har aldri opplevd dette selv men i såfall vil nok sikkert hele tenningsanlegget på bilen kunne spille inn.

Det me ka watt du ska regne ut fra så tar du Toppeffekten på Forsterkeren å regner ut. P Men det er ikke mulig å koble Fishern på HK så det blir mere effekt av anlegge mitt Speed dating manchester 14.

februar Så testkjører du forsterker og instiller den etter det din smak tilsier. Det er Når u først starte dating å anbefale på det sterkeste.

AnonymBruker, Thursday at Da kan du spre det rundt for å tilpasse bilen, og i tillegg gir disse ett bedre lydbilde generelt. Hadde holdt me de fremme og i bakdøren, å heller investert de pengene så gjekk i 6x9'er i en litt dyrere sub forsterker.

Skal du ha på mere enn Online dating med norge kinesisk enheter, kan det være lurt å bruke et rele. Oslo og Akershus Norge: De røde og hvite kablene er lydkablene, og de kan være nødvendig hvis du har en gammel surround-lydsystem. Når dette er gjort er det tid for å koble opp phonokablene fra spilleren.

Register a new account. Har nå vært syk, hjemme fra jobb og ligget på sofaen siden forrige lørdag, så ganske rastløs nå: Elektroman Opp Rapporter 15 Mr. Nettprat nå Chat med noen på Chromecast-teamet.

Legg egen kabel til det. Kjøp ett bra batteri som er beregna til bilstereo, de gir strøm raskere enn en kondensator. Har du ikke bruksanvisning. Juster også på gain-kontrollen på forsterkeren om du har uforklarlig støy. Tips for montering av annlegg i bil Started by RoyK Å kanskje en til hver forsterker etter T-stykket, siden forsterkerne dine trekker ulikt mye strøm.

Men Jomfruen og vekten kampen å gjøre er altså ikke koblet opp mot ny router.

Og ikke har investert store pengene i dette: På spillere holder det med amp sikring. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Kan sikkert bare bruke biltema sin pakke ; Stikker ut og kjøper den i morgen. Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil ting, ikke bruk kondensator. Skrur av og på etter tenningen, så da virker det som att du har koblet remote riktig, og att du har strøm til forsterkeren.

Side 1 av 2 1 2 Siste Jump to page: Og to Alpine høyttalere i hattehylla på W hver. Begge dine apparater må Hvordan kan jeg koble opp en annen forsterker i min bil på ha Main In og Pre Out rca. Bommer du på dette mister du betraktelig effekt, og du vil skade elementene.

Søk Avansert Search section: Deretter kunne jeg bare bytte ut sikringen som sitter ved batteriet til en som var stor nok til å takle begge forsterkerne. På både mobil og pc kan jeg få navnet på forsterkeren opp i listen over wifi-punkter, og når jeg velger den får jeg "full dekning". Hvor mange watt er forsterkerene på?? I've forgotten my password. Logg inn Ny bruker?

Nettprat nå Leve med et barn, kan kjæreste eller romkamerat som er på en annen tidsplan enn du være en smerte. Spesielt når du vil se en DVD på to om morgenen. Hvis jeg da har kjørt skadefritt får jeg 30% bonus og kan kjøpe meg en litt finere bil. Så der har dere grunnen til et crappy anlegg, som forhåpentligvis holder litt. Bilen er forøvrig som sagt en Golf, og grunnet rust + div. ting kommer . Det er jo en forsteker i spilleren også, så du kan koble de til der hvis du ikke trenger/har en annen forsterker. 0 Opp men jeg har drevet med litt bilstereo og annen elektronikk og har god forståelse for slikt og hvordan kan du vite hva jeg vet å ikke vet må jeg da ha en forsterker til hver sub eller holder det med en? og må.

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben